Grønt

Jeg havde helt glemt, at jeg faktisk er taget ud af Marevan behandling og igen gerne må fylde mig med grønne grøntsager.

Den mulighed benyttede vi os af i aften med vores yndlings pasta/broccoli/skinke ret.

Jeg venter fortsat på svaret på de allersidste blodprøver. Så indtil videre hedder det sig, at jeg holder pause i behandlingen. Jeg blev lovet en svartid på 2 uger, men hospitalet og vi andre dødelige lever altså ikke efter den samme tidsregning. Sådan er det. Man kan lige så godt indstille sig på at vente i det system.

Så det gør jeg bare..!

2 Comments

  • Henny

    Hvis du har tendens til at få blodpropper, skal du da vist til stadighed passe på med at spise kål (p.gr. af indholdet af vitamin K). En person i min husholdning har i hvert fald fået den besked. Dog må han godt spise kål i små mængder nu, men det er altså også flere år siden, han blev færdig med rottegiften! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *