En af hver…

Jeg har bestilt den store iPod Classic i dag – så nu har jeg en af hver 😕

Jeg fik en iPod Nano på 8 Gb forrige år i fødselsdagsgave og mente det måtte række til lang lang tid. Og det gjorde det da også – men nu er den altså fyldt op.

Jeg har hele min pladesamling liggende derpå plus alle mine iTunes indkøb. Jeg bruger den næsten ikke som mobil enhed – dertil har jeg en lille Shuffle – men har den stående i en doc, som fungerer som husets diskotek. Jeg kan selvfølgelig slette for at skaffe plads til nyt – men sådan fungere det jo ikke. Der er vel heller ingen, der smider gamle cd’er ud for at give plads til nyindkøb! Eller?

Og da vi samtidig pr. 1 august får fri adgang til TDC Play, måtte noget ske!

iPod Classic 120 Gb har plads til 30.000 musiknumre… mon ikke det så holder et stykke tid.

3 Comments

  • Mette

    Ikke bare fikst, men også særdeles velorganiseret. Det tager blot et øjeblik at finde et bestemt nummer, en speciel kunstner eller lave en personlig spilleliste.

  • Stine

    Vi købte en iPod classic for flere år siden, og vi har bestemt ikke fortrudt. Det tog ret lang tid at rippe alle cd’ere, men nu er al musik på den. Til brug i stuen, i bilen eller når vi er på ferie med små transportable højtalere. Det er da fikst!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.