En af hver…

Jeg har bestilt den store iPod Classic i dag – sĂ„ nu har jeg en af hver 😕

Jeg fik en iPod Nano pĂ„ 8 Gb forrige Ă„r i fĂždselsdagsgave og mente det mĂ„tte rĂŠkke til lang lang tid. Og det gjorde det da ogsĂ„ – men nu er den altsĂ„ fyldt op.

Jeg har hele min pladesamling liggende derpĂ„ plus alle mine iTunes indkĂžb. Jeg bruger den nĂŠsten ikke som mobil enhed – dertil har jeg en lille Shuffle – men har den stĂ„ende i en doc, som fungerer som husets diskotek. Jeg kan selvfĂžlgelig slette for at skaffe plads til nyt – men sĂ„dan fungere det jo ikke. Der er vel heller ingen, der smider gamle cd’er ud for at give plads til nyindkĂžb! Eller?

Og da vi samtidig pr. 1 august fÄr fri adgang til TDC Play, mÄtte noget ske!

iPod Classic 120 Gb har plads til 30.000 musiknumre… mon ikke det sĂ„ holder et stykke tid.

3 Comments

  • Mette

    Ikke bare fikst, men ogsÄ sÊrdeles velorganiseret. Det tager blot et Þjeblik at finde et bestemt nummer, en speciel kunstner eller lave en personlig spilleliste.

  • Stine

    Vi kĂžbte en iPod classic for flere Ă„r siden, og vi har bestemt ikke fortrudt. Det tog ret lang tid at rippe alle cd’ere, men nu er al musik pĂ„ den. Til brug i stuen, i bilen eller nĂ„r vi er pĂ„ ferie med smĂ„ transportable hĂžjtalere. Det er da fikst!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *