En af hver…

Jeg har bestilt den store iPod Classic i dag – s√• nu har jeg en af hver ūüėē

Jeg fik en iPod Nano p√• 8 Gb forrige √•r i f√łdselsdagsgave¬†og mente det m√•tte r√¶kke til lang lang tid. Og det gjorde det da ogs√• – men nu er den alts√• fyldt op.

Jeg har hele min pladesamling liggende derp√• plus alle mine iTunes indk√łb.¬†Jeg bruger den¬†n√¶sten ikke som mobil enhed – dertil har¬†jeg en lille Shuffle – men har den st√•ende i en¬†doc, som fungerer som husets¬†diskotek.¬†Jeg kan selvf√łlgelig slette for at skaffe¬†plads til nyt – men s√•dan fungere det jo ikke. Der er vel heller ingen, der smider gamle cd’er ud for at¬†give plads til nyindk√łb! Eller?

Og da vi samtidig pr. 1 august får fri adgang til TDC Play, måtte noget ske!

iPod Classic¬†120 Gb har plads til¬†30.000 musiknumre… mon ikke det s√• holder et stykke tid.

3 Comments

  • Mette

    Ikke bare fikst, men ogs√• s√¶rdeles velorganiseret. Det tager blot et √łjeblik at finde et bestemt nummer, en speciel kunstner eller lave en personlig spilleliste.

  • Stine

    Vi k√łbte en iPod classic for flere √•r siden, og vi har bestemt ikke fortrudt. Det tog ret lang tid at rippe alle cd’ere, men nu er al musik p√• den. Til brug i stuen, i bilen eller n√•r vi er p√• ferie med sm√• transportable h√łjtalere. Det er da fikst!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *