Foreløbig frifindelse

Jeg har netop været til samtale på Trombosecenter Aalborg og er blevet taget ud af Marevan behandling. Foreløbig i 4 uger. I starten af august skal jeg henvende mig i ambulatoriet og der skal så tages 2 forskellige blodprøver; D-dimer og S-protein.

D-dimer blodprøven kan vise det mindste lillebitte tegn på begyndende blodpropper og S-protein er kroppens eget blodfortyndende stof, som hos mig var lidt lavt. Man mener dog, at det var lavt pga. mit p-pille brug, men for en sikkerhedsskyld måler man det igen.

Er begge blodprøver negative, hvilket man forventer, er jeg så god som ny. Viser det sig derimod, at der er bare den mindste smule at spore i D-dimer prøven, eller viser det sig, at jeg naturligt har et lavere indhold af S-protein skal jeg i livsvarig Marevan behandling. Jeg vælger at tro det første!

Lars Hvilsted Rasmussen hedder overlægen, der har haft min sag på Trombosecenter Aalborg – og ikke nok med at han er utrolig omhyggelig med at gøre tingene forståelige, så referede han flere gange til mig som en “yngre person”…

– jeg er vild med den læge 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *