Bedre sent end aldrig…

Søndagen er brugt på et projekt, der har ventet meeeeeget længe. En fotobog om Nannas konfirmation den 1. maj.

2008 vel at mærke 😕

Der mangler kun een ting før den er fix, færdig og klar til afsendelse og tryk… sangen fra min familie. Den har jeg kun på papir og den må jeg lige vente med at få scannet til jeg skal møde på job igen på onsdag. Ellers er det der det hele; billeder, sange, indbydelse, menukort, avsiudklip osv.

Jeg har tidligere fået lavet fotobøger hos elgiganten og jeg bliver hver gang overrasket over den flotte kvalitet. Og så er sådan en bog unægtelig lidt sjovere end en flok papirbilleder i nogle plastlommer.

Synes jeg!

5 Comments

 • Mette

  De sidste to jeg har lavet er kvadratiske hardcover 21 x 21 – det virker lidt mere elegant end A4 (som jeg også har prøvet).

  Jeg har betalt 324 for den jeg har lavet i dag. Den er på 42 sider. Det er selvfølgelig meget dyrere end en bunke papirbilleder, men til en konfirmation eller et bryllup må det gerne være noget særligt, synes jeg, og så er prisen okay.

 • Line

  Hej,

  Jeg har den liggende på min computer som et word-dokument – så hvis du vil have den sådan, kan jeg maile den til dig…

  Kh Line

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *