Zaptor

Det er ikke så længe siden vi fik et sprit nyt fladskærmstv, men det kræver jo ligesom også nogle digitalekanaler for at få ordentlig glæde af det. Det har vi så nu. Vi har nemlig fået Zaptor og 68 digitale kanaler.

Det var ikke helt uden problemer, at få skidtet til at du´. Men jeg er vel godt oplært 🙂 så selvfølgelig lykkedes det til sidst. Dog ikke uden et enkelt opkald til en ven. I aften hed han Ramses.

 

Alt var installeret i overenstemmelse med brugsanvsiningen, jeg havde gennemgået startmenuen som foreskrevet og alligevel fik jeg fik hele tiden bare en fejlmelding på tv-kanalerne.

Som sædvanlig skyldes det blot min utålmodighed. Iflg. Ramses kunne det nemlig tage op til 20 minutter før kanalerne havde fundet vej til mit kort. Godt så… kunne de ikke bare ha’ skrevet det? Han speede processen lidt op og så skete der noget.

Nu kan vi så se en ufattelig masse fuldstændigt unødvendige kanaler i en helt fantastisk kvalitet 😕 – men vi kan også via Zaptor leje film, holde pause i progammerne eller starte dem helt forfra. 

Og det vel at mærke uden det koster os mere end det vi gi’r i abonnement i dag.

Det var vel egentlig en okay deal så!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *