Eksmænd – kapitel 789

Jeg synes, jeg gør mit bedste for at få tingene til at glide…

Allerede i januar meddelte jeg eks’en de uger jeg holder ferie, og hvad sker der så? Han vælger nøjagtig de samme uger… det skynder jeg mig igen at gøre ham opmærksom på, uden der kommer mere ud af det. I dag lagde poden og jeg så flere planer for de tre ferie uger, og for at være helt sikker på han havde fattet det, skrev jeg igen til ham. Så pippede flg. ind:

Jeg synes godt nok det er flot, at vi har valgt at holde ferie nøjagtig de samme uger :o( Men det er måske planlagt med omhu.

Jeg var lige ved at eksplodere i arrigskab, ikke mindst over sidste sætning. Hvad i hele hule h****** bilder han sig ind! Heldigvis er jeg sådan en “gemmer”, så han fik hele vores ferie-mail-korrespondance lige i hovedet og eneste svar jeg har fået er:

Flot…
.

Han løb vist tør for gode argumenter 😕

Og hvad skal/kan jeg gøre andet end at slå ud med armene og opgive?

7 Comments

 • Line

  øv – hvorfor skal det være sådan? Hvad er det, der får folk til at behandle den, man før elskede højt, så dårligt? Min ex vil slet ikke svare på spørgsmål om ferie. Han kan ikke planlægge sin ferie og jeg skal ikke presse ham op i en krog – og har iøvrigt bedt om mindre samvær med vores dejlige datter på 13, så nu er vi nede på 5 timers samvær hver 4-5 uge. Pyh, det er svært at se på skrift. Nå, det var jo slet ikke mig, det her drejer sig om, men blot gode tanker til dig Mette om at du ikke er alene om at stå uforstående overfor ex-mænd.

 • Deborah

  Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige – “Boller fra Kohberg”. Tænk at et voksent menneske ter sig sådan. Jeg gad vide, hvem han tror, han tjener med det??? For SÅ dum, er han for hulen heller ikke, når du på et tidspunkt har været sammen med ham og fået et barn med ham?? Er det noget der opstår akut, når det bliver skilt så!!! Jeg er Gudskelov lykkeligt uvidende, men kigger hovedrystende til, hvad der foregår rundt om mig.

 • Pernille

  Æv æv æv… og så lyder det bare bekendt 🙁
  Nej der er ikke andet at gøre, end gemme korrespondancerne. Og melde ud, så du om ikke andet kan se dig selv i spejlet og have det godt, med det du ser!

 • anette

  Der er ikke noget at gøre, andet end at fortsætte med at melde ud i god tid.

  Jeg har kæmpet samme kamp med Victors far i 7 år – det skal dog siges, at han er blevet bedre til at planlægge ferie 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *