Lys fra oven

En del af husene i det her byggeri (mit incl.) har badeværelset liggende midt i huset uden mulighed for ordentlig udluftning andet end gennem en lille ueffektiv ventilator. Lidt af et problem med en teenagepige i huset, som elsker lange og varme bade.

Det er blevet muligt at få lavet et tagvindue og det tilbud tog jeg imod for en månedstid siden. Der var udsigt til nogen ventetid, men allerede i dag havde poden haft besøg af firmaet, der laver “indgrebet”. De kommer her onsdag morgen og laver alt det udvendige – og torsdag for at lave det indvendige!

Det koster et par fridage, men pyt… bagefter kan vi så bade under næsten åben himmel 😉

One Comment

  • Deborah

    Det lyder bare godt. Jeg har aldrig forstået den “trend” med badeværelser uden mulighed for lys og luft – komplet ulogisk. Jeg elsker min lejlighed og mit badeværelse omend det også ligger midt i det hele, men udluftning fungerer udemærket.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *