Jeg bliver nødt til…

Jeg surfer lidt rundt på saxo.com for at finde et par paperbacks, der skal med i kufferten, når vi rejser til Portugal om ikke så længe. Libri di Luca står klar og skal med – men jeg tror ikke én er nok til 8 dage ved stranden.

Jeg har også fundet et par stykker som kunne være interessante, bla. en af Håkan Nesser… men jeg kan dæleme ikke huske, om ikke jeg har læst dem før 😕

Der ryger nogle bøger gennem hænderne herhjemme, og titlerne løber sammen for mig. Jeg startede bl.a. for kort tid siden på “Sort sensommer” af Inger Wolf, men der blev ved med at ringe klokker som sagde, at her havde jeg været før…

Jeg bliver vist nødt til at lave mig en litteraturjegharlæstliste..!

PS: Anne Grue… er der nogen der kender og kan anbefale hende?

13 Comments

 • Mette

  Hmmm Line – “Vand til elefanterne” lyder i hvert fald anderledes end de bøger jeg er vant til at læse og det samme gør i øvrigt “Vindens skygge” af Carlos Ruiz Zafón, som bliver anbefalet flere steder fra.

  De skal prøves begge to – hvis ikke på ferien så i hvert fald senere.

 • Line

  jeg er meget spændt på din mening om libri di luca – jeg hørte den på cd’er i påsken, og min mening er nok lidt blandet. Derimod kan “Vand til elefanterne” af Sarah Gruen (vistnok) varmt anbefales.

 • Sister Bonde

  Har “kun” læst “dybt at falde” af Anna Grue, det er et stykke tid siden, men efter kort resumé, kan jeg huske, at den vist var OK 😀

  Libri Di Luca er rigtig god, det er også et stykke tid siden, men den kan huskes.

  Har du læst “Vindens skygge” af Carlos Ruiz Zafón? Hvis ikke, så er der 451 god underholdning.

 • Alice M

  Libri Di Luca er også fantastisk.

  Kender du “Vindens skygge” af Carlos Ruiz Zafon? Den er også rigtig rigtig fantastisk.

  Jeg havde glemt biblioteket 😉

 • Mette

  Det lyder som om Anne Grue skal have en chance. Og tak!

  Jeg kender ikke Anita Lillevang – hende vil jeg tjekke ud. Og Inger Wolfs andre har jeg (vist) også læst.

  Det er ikke bøgerne i min reol, jeg ikke har styr på – det er mere alle de bøger jeg også henter på det lokale bibliotek. Det kune være fedt hvis de kunne trække en liste ud på, hvad der er lånt på mit kort. Men måske kan de… det skader vel ikke at spørge

 • Alice M

  I øvrigt så kiggede jeg på din fine bogreol. Den minder lidt om min med en overvægt af krimier (så vidt jeg kan se), bortset fra at mine står alfabetisk – og så har jeg pt 2 “reol-rum” til bøger der er indkøbt men endnu ikke læst, så jeg kan styre dem. Titlerne falder også sammen i mit hoved.

 • Alice M

  Anna Grue – JA JA JA JA JA… 🙂

  Hun er rigtig dygtig. Har den nye liggende og vente på mig. Hørte hende på bogmessen i Forum. Hendes tanker og arbejdsprocesser gjorde hende bare endnu mere interessant.

  Kender du Anita Lillevang?? Hun har lavet (så vidt jeg ved) 2 bøger: “Trappen og Tågen” og “Vreden og Varmen”.

  De er også rigtig gode. Inger Wolf har i øvrigt også lavet en mere end “Sort Sensommer”. Den står også på min hylde og venter med at blive læst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *