BS i Parken

Britney Spears spiller i Parken d. 11. juli – kun 3 dage efter Bruce Springsteen har spillet i Herning.

Men poden vil SÅ gerne i Parken, og vi overvejer at bruger et par dage af vores ferie i Hovedstaden, selvom det mor’en måske har fået musik nok.

bsiparken

Der er stadig billetter at få – men det gør det jo ikke alene. Vi skal også bo og transporteres. Norwegian flyver ikke om lørdagen, så vi skal have to overnatninger. Det er en weekend, der vil løbe op i 3000-3500. Lidt mange penge for en enlig forsørger at bruge på 3 dage – jeg overvejer lige!

Bob – bob – bob

2 Comments

  • Pernille

    Hvis I ikke skal ha’ den rødhårede med, kan jeg tilbyde overnatning her. Vi tager godt nok afsted til Samos klokken kvalme søndag morgen, men I kan jo bare smide nøglen i postkassen, når I tager hjemover igen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *