Excellent, CERT, CACIB, BIM og hvad har vi… :-)

 

Det var en rigtig god dag for Diva (th), som kommer fra min lille kennel, og er født som Heart Mates Maude. Excellent, CERT, CACIB og BIM… er der noget at sige til, at smilet var stort hos både opdrætter (mig) og ejer (Rikke).

Jeg ved desværre ikke hvem hannen, som blev BIR, er – men et smukt eksemplar af racen er han i hvert fald.

UPDATE – det smukke handyr hedder Estruphus’ Canicule 🙂

Desværre var det en kold omgang, så der var ikke den store lyst til hygge ved ringsiden. Efter at Nanna og jeg havde provianteret og brugt en mindre formue på griseører, oksehud, tyretissemænd og legetøj tog vi bussen hjem igen – i regnvejr – og så snart vi var inde af døren smuttede vi i tørt (nat)tøj og så har den stået på indendørseftermiddagshygge.

6 Comments

 • Susanne

  Hej Mette
  Jeg har prøvet at maile dig, men tror du har en anden mailadresse siden sidst. Jeg ville bare fortælle at Agnes nu er parret, så vi håber på dejlige små røde bamser.

  kh
  Susanne

 • Marianne

  TILLYKKE Mette med dit opdræt 🙂 kan godt forstå du er stolt, også fint billede af min lille Albert 🙂

  Hvor ser jeres sommer ferie billede skøøøøn ud 🙂

 • Mette

  @ Lene – selv tillykke med opdrættet. Hvad hedder det smukke handyr?

  @ Rikke – selv tak for sidst! Nanna og jeg gik også hjem under dynerne – dog uden griseører 😉 – vi frøs helt ind i knoglerne.

 • Rikke

  Ja, hvis du så den bette Diva nu, så ville hun nok ikke vinde noget stort. Hun gik total i brædderne da vi kom hjem, og efter et velfortjent griseøre, ligger hun nu mageligt med alle fire ben i vejret, inde i min seng 😉

  Men tak for sidst, det var som sædvanlig rigtig hyggeligt 🙂

  Knus fra Rikke og de røde

 • Lene fra Træskolandet

  Tillykke tillykke Mette med opdrættet 🙂 Rigtig flot!!
  Og det smukke eksemplar af en han, er sørme fra min lille kennel 😉

  Så hvis du har lidt billeder af ham, så modtager jeg dem gerne.

  Masser af hilsner
  Lene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *