Lang weekend med Smokey Joe

Forude venter en forlænget weekend. 1. maj er nemlig lukkedag i firmaet – ren overenskomst-bestemt-forærings-fridag.

Der er bestilt tid til triming af garnet i morgen formiddag og ellers skal fridagen bare bruges hjemme i haven, som opladning til en travl weekend. Der er inviteret til selskabeligt samvær fredag aften, lørdag kommer jeg nok til at sidde helt stille i haven 😕 og søndagen byder på international hundeudstilling.

Hvis vejret holder lørdag aften med vil jeg prøve at indvie min “Smokey Joe”, som var en del af firmajulegaven. Grill er ikke noget jeg har nogen som helst erfaring med, så måske skulle jeg starte lidt forsigtigt ud – hvis jeg overhovedet kan få ild i sådan et bæst…

… ender det i en katastrofe, hører I sikkert om det… eller også gør I ikke 😉

God 1. maj – og god weekend, enten du har det nu eller først i morgen.

7 Comments

 • Mette

  @ Anette – Tak!

  @ Inge – jeg skal ikke udstille Arabella, jeg skal bare kigge. Jeg er ikke engang klar over hvilken ring bordeauxerne skal i – men det er i hvert fald udendørs. Så hils endelig på, hvis du ser mig 🙂

  @ Deborah – Tak og i lige måde.

  @ Catarina – jeg regner med den er perfekt i størrelsen til poden og jeg.

 • Catarina

  Rigtig god weekend og tillykke med din Weber. Jeg fik også en i sommerfirmagave for tre år siden. Den har mine forældre været rigtig glade for, den passer lige til de to, den var for lille til os selv. 🙂

 • Inge - Viva Italia

  Tillykke med din Weber – jeg håber at det bliver et langt kærlighedsforhold du får til den – jeg har haft et til min siden 1998…. Mange gode middage er tilberedt der.
  Skal du udstille Arabella med på søndag ??? Jeg regner med at du skal i Gigantium… Vi skal også derud og have vores berner sennen med – hun skal ikke udstilles men bare med som gæste-hund. Vores hunde har jo deres egen blog http://bernercairn.dk
  Måske kunne vi mødes på søndag???

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *