Grrrrr

Sikke en møgnat…

Jeg vågnede kl. 2 og kunne ikke sove mere. Heldigvis har jeg bunker af gode bøger og efter et par timers læsning blev øjnene tunge og jeg kunne sove lidt igen. Kl. 6.15 synes mine hensynsfulde naboer så, at det var passende at deres lille møgkøter skulle ud og stå en halv times tid og gø i haven… 

– der er vist snart lagt i kakkelovnen til dét møgfald 🙁

One Comment

  • Suzanne

    Omend jeg er hundeelsker, så kan lige præcis dét også bringe mit pis i kog. Hvorfor er det lige at folks hunde skal stå ude og gø? Gå da for pokker en lang tur med hunden, hvis det er fordi den keder sig og har noget den skal have raset af!

    Jeg ville klart få det sagt – vi er sgu indimellem lidt for pæne når det kommer til at kritisere andres gøren og laden…

    Håber du klarer dig igennem dagen med åbne øjne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *