Feriedag i regn

På denne min første feriedag siler regnen ned og det ser ikke umiddelbart ud til, at lyset når til Nordjylland i dag. Det gør ikke så meget, for jeg kan sagtens finde sysler at lave indendørs.

Jeg håber nu på en smule ophold i regnen, for jeg har et lille ærinde i Aalborg. Poden har som tidligere nævnt fødselsdag, men derfor skal hun jo ikke snydes for et påskeæg. Det bliver ikke i form af et chokoladeæg – jeg har noget andet i tankerne – hvilket selvfølgelig en hemmelighed!

Jeg har desværre ikke modtaget nogen gækkebrev i år… jeg kunne ellers ret godt tænke mig et af de her Summerbird påske/Fabergéæg.

One Comment

  • Deborah

    Jeg har heller ikke modtaget min Påskeglade pakke endnu, men jeg fik jo noget andet. Jeg har heller ikke smagt de der Summerbird æg, men vil også gerne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *