Feriedag i regn

På denne min første feriedag siler regnen ned og det ser ikke umiddelbart ud til, at lyset når til Nordjylland i dag. Det gør ikke så meget, for jeg kan sagtens finde sysler at lave indendørs.

Jeg håber nu på en smule ophold i regnen, for jeg har et lille ærinde i Aalborg. Poden har som tidligere nævnt fødselsdag, men derfor skal hun jo ikke snydes for et påskeæg. Det bliver ikke i form af et chokoladeæg – jeg har noget andet i tankerne – hvilket selvfølgelig en hemmelighed!

Jeg har desværre ikke modtaget nogen gækkebrev i år… jeg kunne ellers ret godt tænke mig et af de her Summerbird påske/Fabergéæg.

0

One Comment

  • Deborah

    Jeg har heller ikke modtaget min Påskeglade pakke endnu, men jeg fik jo noget andet. Jeg har heller ikke smagt de der Summerbird æg, men vil også gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *