At være tilstede

Jeg læste et indlæg på Leif Carlsens blog: “Er du en skaber eller dræber af energi“. På Leifs blog handler det om nærvær/engagement eller mangel på samme under møder på jobbet. Nu er jeg ikke i en jobfunktion, hvor der holdes særligt mange møder, men jeg synes i høj grad også det er en problematik, jeg oplever i det private.

Det er ikke ret meget, der kan gøre mig i dårligere humør end at “samtale” med et menneske – det være sig face to face, i telefon eller chat – og jeg så kan mærke, at vedkommende har alt muligt andet for eller på anden måde ikke er nærværende.

Det irriterer mig grænseløst og… ja, dræber min energi. Hvorfor ikke bare sige: “Ved du hvad Mette, det passer mig dårligt at snakke lige nu. Kan vi ikke tage den samtale en anden dag?”.

Det andet er møg uopdragent. Squ..!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *