Nr. 541

Poden er på landbrugskole og jeg var ærlig talt lidt spændt på, hvordan det skulle gå. I vanlig teenagestil var der jo både det ene og det andet i vejen inden dagen oprandt… men kl. 14 ringede hun og kunne på det  nærmeste ikke trække vejret af bar begejstring.

Hun havde passet både kalve og kaniner – og i morgen står den på pasning af pattegrise og traktorkørsel. Stik mod hvad man ellers skulle tro, når man ser hende, er hun jo bestemt ikke bange for at komme til at lugte af dyr eller få lort på støvlerne. Og jeg er helt sikker på, hun nyder de her par dage, hvor der er mulighed for at få nogle oplevelser, som under normale omstændigheder ikke er tilgængelige.

Hvem ved – måske er det ligefrem landmand hun skal være.

Her er hun med kalv nr. 541 – som hun straks døbte Lotte – og dens pasning var bla. hendes opgave for i dag! (mobilbillede)

PS: Og så var vi til skole-hjem-samtale! Ingen problemer… sød, social, velbegavet – meeeeen for tilbageholdende i timerne! Den sang har vi hørt i 8 år nu og jeg tror ikke, man kan tvinge hende ud af posen. Desværre. Hendes skriftlige karakterer er super flotte – men hun halter i de mundtlige. Ene og alene af den grund, at hun ikke markere sig!

Moderen lærte det heller aldrig… selvom nogen granteret vil nægte at tro, at jeg nogen sinde har været stille 😕

2 Comments

  • Gitte

    Utroligt så kloge børn vi har :o)
    Hvis hun har det bedst med at være lidt i baggrunden, så er det sådan det skal være. Vi er nok der braldre løs… 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *