Must have…

Gucci’en, som jeg købte 1. marts på ebay, er nu på plads på hylden sammen med Clean, Paris, Prada, Vera og alle de andre.

Jeg er ikke et sekund i tvivl – denne lette frugt-/blomsteragtige duft er kommet for at blive, som en af mine absolutte yndlinge! Den dufter helt vidunderligt… Gucci siger af mandarin, bitter orange, viol, brombær, jasmin og cedertræ.

Før købet af denne her, vandt jeg en auktion på endnu en Clean duft, som jeg desværre endnu ikke har modtaget. Jeg har i dag prøvet at kontakte sælgeren og så må jeg se, hvad der sker. Heldigvis drejer det sig ikke om ret mange kroner og med de besparelser jeg har opnået på mine tre andre køb… ja, så har jeg stadig vundet.

3 Comments

  • Stine

    Hvor ser den lille og fin ud. Jeg kender ikke duften dog. Jeg kom til at købe Issey Miyake L’Eau D’Issey – en blid mild hverdagsduft. Mmm! Jeg håber den sidste Clean snart dumper ned i din postkasse. Jeg har nogle gange købt ting på Ebay som har været 3-4 uger undervejs (jeg mener pga. forsendelse via skib og ikke fly…)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *