Personaleudviklingssamtale…

– en sådan skal jeg til i morgen fra morgenstunden og har fået et skema med hjem til forberedelse.

Der skal både ses frem og tilbage. Tilbage er der ikke ret meget at tale om. Jeg har været gennem et par store personlige kriser i 2008, så jeg skal ærligt indrømme, at det er ikke på mit arbejde, jeg har haft størst fokus.

Heldigvis har jeg en arbejdsgiver, hvor der er stor forståelse for, at man ikke altid kan yde det optimale. Og fantastiske kolleger, som bakker op og dækker ind, når det er nødvendigt.  Så til spørgsmålet: “Er du glad når du går på arbejde” – kan jeg uden problemer svare ja! Og jeg har i øvrigt altid været det.  Jeg ved godt, at Leif siger, han har verdens bedste job… men jeg vil så vove den påstand, at jeg har det næstbedste! 🙂

I den helt nære fremtid står der Flash på programmet – det vil jeg slemt gerne blive en ørn til. Programmet landede på mit skrivebord i dag, og jeg kastede mig fluks ud i det med hjælp fra en lille “tutorial” jeg fandt på nettet!

Det lykkedes mig også uden de store problemer, at lave en lille animation med både en tekst og et objekt, der bevæger sig… ikke noget fancy men dog min første!

Jeg sendte den stolt til en kollega og bad ham se den. Jeg fik besked tilbage (med et glimt i øjet):

Øhhh og hvad kan den ellers ???
.

Så er man ligesom pillet ned, ikke? 😕

3 Comments

 • Leif

  Jeg er glad for at høre, at vi ikke skal diskutere, hvem der har verdens bedste job 🙂

  Til gengæld er jeg rigtig glad for at høre, at du synes, at du har verdens næstbedste job 🙂

 • Katrine

  Jeg vil gerne melde mig under, at ha’ det bedste job!! Selvom det unægteligt skiller sig noget ud fra hvad du laver 🙂

  Men det at være glad på arbejdet og nyde dagen, ja det betyder faktisk mere end man regner med.

  Så Leif & Mette, jeg tager hermed æren for, at ha’ verdens bedste job!
  😉

 • Deborah

  Overhovedet at kunne NOGET som helst i Flash er stort i mine øjne. Vi havde det også på skolen i sin tid, og det var oprindelig noget, jeg også havde sæt næsen op efter. Nu holder jeg mig til meget mindre, omend jeg stadig er voldsomt nysgerrig anlagt på den front også. Jeg er sikker på, du bliver supergod til det! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *