Jumpstyle

Poden er draget afsted med tasken over skulderen til en jumpstyle prøvetime hos Move. Jeg krydser fingre for, at det falder i smag, og at det er noget hun har lyst til at fortsætte med. Desværre skal hun frem og tilbage til Aalborg med bus, hvilket hun ikke just er synderligt begejstret for, men om en måned er det lyst kl. 21, og så er det ikke så slemt længere. 

Redet et par timer har hun også nået  i eftermiddag… så doven skal hun ikke have skyld for at være (når det vel at mærke er noget, der interesserer den unge dame 😉 )

UPDATE kl. 20.45

Det var mega fedt
.

– mor tolker det som: det var sjovt og faldt i smag 😕

3 Comments

  • Anita

    Det kan det sagtens og især, hvis I ikke har underboere. Det har vi desværre, så vi kan ikke tillade os at give den fuld gas heroppe på 2. sal, men vi hopper jævnligt, når vi slet ikke ka’ la’ vær’ 😉

  • Mette

    Det tror jeg gerne Anita. Måske kan hun lære mig lidt når hun kommer hjem… der var ikke rigtigt nogen hold for min aldersklasse 😉 men det kan vel også gøres på stuegulvet!

  • Anita

    Orv, bare det var mig! Det er SÅ sjovt, når først man kommer igang og får lært det med koordineringen. Det er benhårdt, det er skidefedt og det er en festlig måde at komme i form på 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *