Luksus problem

Det kniber lidt med at få brugt feriedagene i år… man kan vel godt tale om lidt af et luksusproblem!

Jeg holdt næsten ingen sommerferie i 2008 på grund af langvarig sygdom, som begyndte lige der, hvor alle andre starter deres ferie. Og da jeg endelig efter et par måneder blev raskmeldt og begyndte at arbejde på fuldtid igen, var det ikke akkurat ferie, jeg havde det store behov for.

Det er ikke fordi jeg mangler mulighed for at afholde dem, men et eller andet sted synes jeg også, de skal bruges på noget fornuftigt og ikke bare klattes væk på ingenting. Jeg kan overføre 5 fridage til næste år, og det gør jeg – men jeg mangler alligevel stadig at afholde nogle dage, udover de der allerede er planlagt omkring påsken.

Nu holder jeg mig en fridag i morgen og forlænger dermed weekenden en smule. Fridagen skal bruges på lidt luksus til mig selv. Garnet trænger gevaldigt til trimning, så der står et frisørbesøg på programmet, jeg skal kigge på nye briller, shoppe lidt – og måske en biograftur om aftenen..?

Poden skal være hos sin far, så tiden er helt min egen. Også lidt luksus, hvis I spø’r mig 🙂

Og hvem ved, hvad sådan en dag ellers kan byde på?

2 Comments

  • Mette

    Nej, jeg kan godt forestille vi er temmelig privilegerede i den retning… jeg behøver f.eks. kun aftale fravær med mine kolleger – chefen blander sig ikke!

  • fisker & fernández

    Det er selvfoelgelig ikke en rar grund du har til, at have mange dejlige feriedage i overskud, men hvor ville jeg oenske, at det var mig. Vores feriedage er altid reserveret til bestemte ting, og der er aldrig rigtigt plads til spontanitet paa det plan. Her er der heller ikke noget, som hedder afspadsering, saa ingen mulighed for at spare op heller.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *