Den svære journal

Nyt i sagen om Patientforsikringen

De har nu modtaget anmeldelse og papirer fra min egen læge – med kopi til mig.

Øhhh – det krævede altså lige et par opslag eller 17 på google for at forstå, hvad der står i den journal og hvad hun har skrevet i anmeldelsen. I dette tilfælde er det selvfølgelig ok, da det er en korrespondance mellem fagfolk. Jeg er bare nysgerrig.

Hun bliver bl.a. spurgt: “Har den indtrufne skade efter Deres oplysninger haft varige følger?” og hertil svarer hun bl.a.: “Tegn på forøget højresidigt tryk” (i hjertet) og “Risiko for posttrombotisk syndrom“. Ja, sidstnævnte måtte jeg da lige slå op og fandt svaret. Føj… sårdannelse, hævelse og misfarvning af venstre underekstremitet (sådan hedder venster ben)!!! På med støttestrømpen søster, for det lyder så absolut ikke som noget, jeg har lyst til at blive diagnostiseret med.

De mangler stadig tilsvarende anmeldelse og papirer fra vagtlæge og hospital før sagsbehandlingen for alvor kan gå i gang. Også her får jeg tilsvarende kopi.

De må gerne skynde sig lidt! Tak.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *