Fotos

Jeg faldt over et bibliotek i aftes, hvor jeg havde samlet nogen af mine fotos, som jeg synes var værd at gemme.

Nu har jeg smidt dem her også, for de skal da vises frem skal de – klik her eller benyt linket “Fotos” under pinden “Nysgerrig..?”

6 Comments

 • Mette

  @ Anita. Tak for det 🙂

  @ Deborah. Også tak til dig 🙂

  Mit ordroderi er bare den widget der ligger i WordPress – jeg har intet gjort specielt for at få det til at se så’n ud.

  Nedtællingen er et plugin som hedder: Peter’s Date Countdown. Super nemt at installere og bruge.

 • Deborah

  Jeg kan ikke finde et eneste, jeg ikke er vild med. Det skulle lige være “den klamme fætter” 😉 Men jeg kan i særdeleshed forstå, at du fik et års forbrug af hundefoder, og som de også er skønne billederne af Aslan og familie. Jeg er jo født i løvens tegn og elsker løver. Tak for turen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *