Klardigselvkvinde kursus søges

Det er meget godt at have værktøjet i orden, samt vilje og lyst til at bruge det.

Det halter bare en anelse med evnen.

Jeg har fanget, hvad der er murbor og hvad der er træbor. Men hvilken størrelse bor bruger man til hvilken slags rawlplugs og skruer? Og hvilke slags skruer skal man i det hele taget  vælge? Og hvornår hænger man noget op med søm og hvornår med skruer. De, samt flere ikke uvæsentlige ting har jeg ikke helt fanget endnu.

Mit nye spejl kom dog op og hænge… på en skrue lidt mindre end jeg havde tænkt mig (men hullet var altså ikke større 😕 )

Hvorfor udbyder FOF eller AOF ikke sådan nogle weekendkurser for klardigselvkvinder? Der må da være andre end mig, som er omgivet af mænd, der ikke indeholder ret meget andet en varm luft, og derfor må klare sig selv.

Eller..?

(Enetimer modtages også gerne – hvis rette håndværker melder sig 😉 )

.

5 Comments

 • Rasmus

  6mm bor til 6mm plugs. Og så en 4.5mm skrue, med en længde omkring 35-40mm…

  Og man bruger skruer til det hele… 😀

 • Mette

  Det vil jeg holde udkig efter… jeg tror oven i købet ,han er være typen, der ville have stor tålmodighed med mig (og andre lige så håbløse tilfælde 😉 )

 • Rikke

  Mette, du skal til at holde et vågent øje med reklamerne fra de lokale byggemarkeder. Er flere gange stødt på kurser med den søde Erik Peitersen, og det ville da være hyggeligt med et par eftermiddage hvor han er underviser 😉
  Tag mig med 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *