En god sags tjeneste…

Jeg satte mig godt til rette for at se aftenshowet… Leif og en af hans træningskammerater skulle deltage – og de gjorde begge en rigtig god figur – se klippet her. (er fjernet af DR)

Der var flere interessante indslag og jeg blev derfor siddende og så udsendelsen til ende.

Jeg beklager, men jeg må ærligt erkende, at da udsendelsen var slut, havde jeg glemt alt om Leif, Stine og Chris på vægten. Jeg forelskede mig på stedet i Knud Christian Borck, der som repræsentant for flyvevåbnet præsenterede en konkurrence i forbindelse med Danmarks Indsamlingen – se klippet her (er fjernet af DR)

For søren han er sød og sikke en pæn uniform 😉 … jeg fulgte gerne med til månen, hvis han fløj den Herkules 😕

Jeg fandt fluks min mobil frem for at deltage i konkurrencen.

Det er jo i en god sags tjeneste 😉

.

28 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *