Fløjteprinsesser

De royale marsvin Mary og Alexandra er nu tilbage hos deres nye familie, som er vendt hjem efter 1 måned på Fillippinerne.  Nanna har været glad for at se, at de bliver behandlet ordentligt, hvor de er kommet hen. Og vi passer dem gerne hjertens gerne en anden gang også.

Jeg kommer helt til at savne deres høje fløjten, når de ønsker opmærksomhed… eller måske snarere mad. Hmm, måske er det alligevel meget godt, at den rødhårede ikke kan fløjte på samme insisterende måde 😉

.

2 Comments

  • Mette

    Ja, det ville jeg Anita – men hun behøver det nu ikke, for hendes meget insisterende blik omkring spisetid er bestemt ikke sådan at tage fejl af 😉

    Marsvin er såmænd søde og nemme at have med at gøre. Og har man to kan man glæde sig over deres hyggelige snakken. Nanna var bare vokset fra dem og de bor nu hos et par tvillinger i børnehaveklassealderen så har lyst og tid til at tage sig af dem.

  • Anita

    Det var da lige godt pudsigt. Så sent som igår talte jeg om, at det kunne være lidt sjovt at have et par marsvin heroppe på 2. sal.

    PS. du ville godt nok glo lidt, hvis den rødhårede havde luret dem fløjtekunsten af 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *