Lidt lys i mørket…

Da jeg kom hjem her til aften, fandt jeg et brev fra Trombosecenter Aalborg i min postkasse.

De sidste blodprøver jeg fik taget viste heldigvis heller ingen forøget tendens til at danne blodpropper! Næste step er en D-dimér blodprøve, som skal måle om der er tegn til rest-blodprop eller blodpropdannelse, og så skal jeg igen have scannet mit hjerte. D-dimér blodprøven var det første de overhovedet foretog sig da jeg blev indlagt, så jeg har prøvet det før! Den er ikke ret behagelig, da den tages direkte i pulsåren ved håndleddet… så den skal overståes og det gør jeg allerede i morgen.

Hvis disse undersøgelser heller ikke viser noget unormalt, vil man foreslå, at jeg tages ud af den blodfortyndende behandling. Og efter 4 uger vil man så sende mig gennem hele møllen af blodprøver/undersøgelser igen, for med sikkerhed at kunne vurdere, om jeg har en øget tilbøjelighed til blodpropper.

Min egen læge mente kun, der var en 50/50 chance for at jeg slap ud af den medicinske behandling. Så jeg er glad for dagens brev.

Og så havde jeg “NUL huller” ved morgenens tandlægebesøg… lidt positivt er der heldigvis i posen til mig… 😀

:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *