Thai inspireret

Planlægning er alfa og omega her i huset, hvis vi skal leve rigtigt sundt og fedtfattigt – ellers falder vi nemt i fælden og laver nogle af de retter “vi plejer”.

Derfor kan jeg også allerede nu glæde mig til morgendagens middag og de kyllingefileter, jeg har lagt i marinade i chili, lime, ingefær, hvidløg og krydderier… uhhhmmm!

Vi har tidligere haft held til at leve efter principperne i Arthur Agatstons bog “South Beach. Det er ret enkelt og gælder om at få flere fibre, flere af de “langsomme” kulhydater og sunde fedtstoffer. De første to uger er de sejeste at komme gennem – her må man ikke spise hverken brød, ris, pasta, kartofler eller frugt. Men de ting kommer tilbage efter de to uger – men i den sunde form… brune ris, brød uden hvede og rugpasta.

Nu er vi i gang i hvert fald!

.

4 Comments

 • Deborah

  Ja det er nemtlig alfa omega, det har jeg også fundet ud af omend jeg kører efter Weightwatchers systemet, som jeg er meget glad for. Det er nemlig nøjatigt planlægningen, der gør, at man ikke falder i. Jeg startede lørdag, og har allerede tabt mig 🙂

 • Mette

  Den bog kendte jeg ikke – men det gør jeg snart for den er fluks bestilt på biblioteket. Godt nok er jeg håbløs på højehæle, men mindre kan vel også gøre det 😉

  Tak Belle Blues!

  PS: Bogen hedder “Køkkenrevolution på høje hæle” af Oscar Umahro Cadogan, hvis andre skulle være interesseret i “110 fabelagtige opskrifer til travle kvinder, der vil spise sundt”.

 • Belle Blues

  Mmmm, lækkert. Lyder som noget man kunne finde i “kostrevolution på høje hæle”? Synes i hvert fald jeg har ladet mig inspirere til noget tilsvarende af den bog… 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *