Hvad i hede hule h******

– fejler de amerikanere..?

Nu går jeg altså med den rødhårede, for den udsendelse TV2 sender lige nu: “Bevæbnet til mælketænderne” kan jeg da slet ikke klare at se på…

Selv om de fleste andre lande i den vestlige verden undrer sig over USAs meget liberale våbenlovgivning, så er der intet, der tyder på, at amerikanerne har tænkt sig at opgive retten til at eje og bruge skydevåben. Programmet følger en række forældre, som gør alt for at kærligheden til krudt og kaliber skal gå i arv til deres børn. På skydebaner rundt om i USA møder vi fædre og mødre, der træner småbørn i at bruge skydevåben af forskellig art, også selv om børnene ikke alle sammen virker lige interesserede.

Tak for kaffe – godt man ikke bor i “Guds eget land”. De er simplethen… syge!

.

4 Comments

 • Mette

  Jeg er desværre ikke enig Deborah. Jeg mener ikke, hverken voksne eller børn skal besidde våben med mindre de er militærfolk, politibetjente eller jægere.

  Jeg synes det er enormt skræmmende at hver 3. amerikaner har et våben – og det er vel at mærke de registrerede våben, der her er tale om. Jeg synes det er skræmmende, at man har metal detektorer ved indgangene til almindelige folkeskoler. Jeg synes det er skræmmende at 2 millioner amerikanere sidder i fængsel – heraf er 3500 idømt dødstraf , som USA som det eneste vestlige land tillader (en anden af mine kæpheste) – hvilket også er en direkte konsekvens af deres våbenlov.

  Så jo, jeg beklager, men jeg synes altså, det er et sygt samfund…

 • Deborah

  Syge er vel så meget sagt. De har bare en helt anden opfattelse af det. Jeg vil mene, at de viste eksempler var ekstreme for os her i DK, fordi det er langt fra vores tankegang. En ting, er at voksne mennesker vil have våben, men jeg har altså også et problem med, at træne 6-årige til det.

 • Tina Poulsen

  Jeg blev simpelthen nødt til at se det program. Og er du GAL mit blodtryk steg til faretruende højder.
  At se en baby sidde og sutte på en (dog uladt) pistol, at se en ca. 6 årig stå og vifte med en automatgevær, som var det en lyserød plasticpistol, og skrige wooow…. det passer bare ikke sammen inde i mit hovede. Jeg ser Gazastribens massakre for mig. Jeg ser skoleskyderier osv.
  Og som prikken over iet siger en meget religiøs far, i udsendelsen at: Det er ikke et problem, at det er manden der laver skoleskyderi, der har et gevær… nej det er et problem at alle de andre IKKE har!!!
  WHAT??!!!

  Du har sparet dit blodtryk for meget 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *