Jeg havde næsten ikke glemt det..!

Selvfølgelig huskede jeg hun skulle af sted… selvfølgelig gjorde jeg det!

Men at det allerede er den 11. januar hun skal rejse, kom lidt bag på mig. I starten af året kan jo være når som helst. Altså… jeg har jo godt nok fået papirer på det, men de var vist blevet g(l)emt i en “bunke”.

Nå, men nu har vi så lige lidt planlægning vi skal i gang med, for Nanna skal i hvert fald til Norge på skiferie. Om 10 dage.

Og har vi nu varmt tøj nok, varme sokker, varme vanter… ellers må vi på shopping – og heldigvis er der udsalg!

skitur

.

2 Comments

 • Mette

  Hehe Jens – jamen så er det da Dansebaren vi skal på 😉

  Og tak for vejledningen. Det er mange år siden jeg har slået mine folder… så måske kan man få en guided tur en dag 🙂

 • Jens Larsen

  Send du hende trygt til Skeikampen, det bliver ikke mere familiepræget og ufarligt, altså sålænge hun holder sig fra den sorte piste som er temmelig hidsig 🙂 Skeikampen er rigtig hyggelig og et lille sted hvor det hele er centreret om skicentret og hotellet..

  Håber ikke hun leder efter afterskiing, det er temmeligvis noget fraværende, og det der kommer tættest på, er det polske band der spiller gamle norske slagere på hotellet…

  Mette jeg vidste ikke du var blevet 37 endnu, men det kan jeg jo se af din forespørgsel…. Kvinder i jeres alder kan med fordel gå på “Old Games Pub”, hvor der altid er godt livemusik, samt publikum på vores alder. Der er kommet et nyt sted som også er ganske godt, “Den jyske Ambassade” kan du finde i toppen af Jomfru Ane Gade lige ved siden af 7-Eleven, her er også musik for voksne i stuen, og for de unge er der højere og hurtigere musik på øverste etage…

  Hold jer fra Dansebaren med mindre i er meget lystne…

  Le Bar Bat er også ganske hyggelig, og så må man ryge..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *