Arabella ønsker sig…

Mon ikke Arabella burde ha’ ønsket sig et nyt sovedyr i julegave. Den lille pandabjørn her har fulgt hende altid. Men nu er den altså temmelig snavset og har hul i ryggen…

arabella-sovedyr2

Der var skam julegave til hende, selvom hun ikke var med i aftes. Fra cairnterrieren Frida fik hun et dejligt kødben og fra Line og Casper var der morsomme hundekiks. Benet blev vel modtaget og med de temmelig kraftige kæber den unge dame er i besiddelse af, er det meget snart væk!

Roen har sænket sig og vi dovner alle 3 efter et par dage fyldt med dejlig mad og masser af snak og larm. Vi fik “madpakke” med hjem fra julefrokosten i dag, så der er vist nok til de næste mange dage til Nanna og jeg. Alt sammen hjemmelavet og lækkert 🙂

Nu vil jeg lige hoppe i noget varmt tøj og gå en tur med den rødhårede – og så skal der en god film i dvd’en, kaffe i kruset og måske et enkelt stykke chokolade til.

Jeg vil have lov at være doven… resten af i dag… og i morgen med!

.

4 Comments

 • Deborah

  Jeg er altså VILD med Arabella. Dejlig vovse. Godt hun også blev betænkt. Sådanne sovedyr kan dårligt erstattets. Kan han ikke få en “fransk vask og strygning” og en rep.? Giv hende et kys fra mig.

 • Anita

  Jeg vil også prøve ét af de motionsprogrammer. Om det så bliver fitness eller noget andet, må pengepungen vise. Heldigvis har vi fået en butik, som sælger brugte Wii-spil, så det hjælper lidt på det.

  Hygge der i sofaen 😉

 • Mette

  Den film napper jeg også – jeg narrede poden til at lufte dyret 🙂

  Nanna og jeg er altså nødt til at skal have os sådan en WII… og så med det der Fittness program på… måske kunne det hjælpe nytårsfortsættet lidt på vej.

  Det handler nemlig om at leve lidt sundere og tabe 10 kg. – hver!

 • Anita

  Der kommer en dansk film nu her kl. 20.35 på TV2. Jeg aner ikke om den er go’, men jeg hopper ned i sofaen om lidt og hygger med både den og med kaffen. Bowlingballen- og armen trænger til ro nu 😉

  Som sædvanligt er det dejlige billeder af Arabella!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *