Kratlusker

For at holde den rødhårede inde har vi hængelås på vores havelåge og en hæk, der er 180 cm høj. Hængelåsen blev i efteråret flyttet til podens skab på rideskolen og havelågen har derfor stået ulåst…

For nogle måneder siden fandt jeg så nedtrådte cigaretskodder på min terrasse 😕 Mystisk da vi ikke er rygere og heller ikke havde haft besøg af rygere. De blev fjernet og så tænkte jeg ikke mere over det. Men da det gentog sig et par gange, blev der investeret i en ny hængelås og jeg har ikke fundet skodder siden!

Jeg havde lykkeligt glemt alt om den historie indtil i aftes, hvor Arabella reagerede med sin dybe brummen på noget udenfor. Selvom det var mørkt kunne jeg tydeligt se, at der stod en fyr uden for vores have og glodede hæmningsløst ind på os – og selvom det må ha’ været tydeligt, at vi havde set ham, blev han bare stående.

Nu er det jo ikke ulovligt at stå der, så jeg vippede bare persiennerne og strøg ovenpå, blot for at se ham slukke sin smøg og luske af!

Det er godt jeg har en stor hund, ellers havde jeg bestemt ikke været tryg ved situationen.

Men hund eller ej… ubehagelig er det!

skodder

.

2 Comments

  • Mette

    Jeg er så afgjort glad for Arabella i sådan en situation. Jeg vil lige høre hos naboerne, som også er enlige piger om de har observeret noget, eller om det kun er mig han holder øje med..!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *