Tillykke… med mig :-)

Så blev det min tur til at fejre fødselsdag.

Ikke at jeg synes, der er ret meget at fejre mere. Og da slet ikke i år.

Ikke så meget på grund af alderen – dén kan jeg ikke gøre ret meget ved alligevel – men mere fordi mit 45. år afgjort ikke har været af de bedste. Skilsmisse (med alt hvad dét fører med sig) og alvorlig sygdom er vel ikke noget, man sådan er jublende lykkelig for at opleve. Ikke jeg i hvert fald.

Og så alligevel… for året har sandelig også ført en masse glæde med sig; nye venskaber, fred og ro i hverdagen, stor tilfredshed ved at klare tingene selv, en anderledes glad, tryg og tilpas datter… så jo, der har været meget at glæde sig over også!

Nu vil jeg se frem til, at hele min familie i eftermiddag dukker op til nybagte boller, lagkage og chokolade.

Hav en dejlig dag – det bliver min med garanti.

PS: Også tillykke til Niels, som jeg deler skrivebord med – han har nemlig også fødselsdag i dag!

.

15 Comments

  • Mette

   Det kan jeg godt se Anita… men datoformatet ude i maskinrummet er i orden. Det er nok en “bug” i den nye version. Jeg har skrevet og spurgt i det danske WordPress forum – måske kan nogen der hjælpe.

   Men til gengæld kom du så ikke for sent med din hilsen alligevel 😉

 • Deborah

  Tillykke med fødselsdagen. Du kan jo vælge at se det som starten på et nyt og bedre år, og næste år vil du forhåbentlig have endnu flere nye gode oplevelser at fejre. Håber du må hygge med familien.

 • Rikke

  Hej Mette

  Stort tillykke med fødselsdagen. Krydser fingre for, at dagen må blive vendepunktet til lysere tider.
  Vi ses forhåbentlig inden længe 🙂

  Stort kram fra Rikke og de røde

 • sanne

  Godmorgen… Jeg håber at jeg er den første til at sige hjertelig tillykke med fødselsdagen..
  Jeg kan godt forstå dine tanker om at det år der er gået ikke føles som noget at fejre.
  Men når jeg læser dit indlæg, så fylder glæden over det du har langt mere, end de dårlige ting du har været igennem..
  Jeg håber at du får en rigtig dejlig dag.. Jeg er sikker på at din søde datter nok skal gøre sit for at gøre din dag uforglemmelig..

  Mange tanker og knus herfra

 • Catarina

  Stort tillykke herfra. Og også et stort tillykke med et turbulent år hvor de er kommet helskindet og sikkert meget stærkere ud på den anden side. Jeg håber for dig at det kommende år bliver knapt så turbulent. 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *