Hvad drømme er gjort af

Jeg har sovet elendigt i nat og det begynder at kunne mærkes nu. Jeg er helt flad og ved at gabe kæberne af led. Jeg tvivler på, at aftenen når at blive særlig fremskreden, før jeg ligger under dynen.

Hæslige drømme – om opløste lig, der flød forbi mig i en lind strøm i en snavset flod, mens jeg mutters alene og stortudende bare kunne sidde ved flodbredden og kigge på 😕 – holdt mig vågen fra midt nat.

Altsammen højst sandsynligt udsprunget af en ganske kort historie, der faldt ved frokostbordet i går! Den kunne min “sarte” sjæl åbenbart ikke tåle at høre!

.

2 Comments

  • Katrine

    Uha… Det lyder også som om, at din fantasi er for god. Det er min i hvert fald!!
    Men min tro er større end min fantasi, så her i huset holder min “drømmefanger” de onde drømme væk. Tro kan flytte bjerge (og mareridt)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *