Læsestof i overmål

Jeg har både lånt og købt bøger privat de sidste måneder og havde derfor sat mine reserveringer af biblioteksbøger på “standby”. Man kan meddele biblioteket via deres hjemmeside, hvor længe man er “væk” og man modtager så ikke bøger i den periode.

Smart… bortset fra at den periode jo også udløber. Dét betød afhentning af 6 bøger i dag! Heldigvis inkluderer stakken 2 kogebøger – men det betyder alligevel jeg skal prioritere, for selvom jeg læser meget, kan selv jeg ikke nå 4 romaner på en måned.

– Kungsholmsmordene af Lars Bill Lundholm 
– Frost og aske af Inger Wolf
– Råb på lang afstand af Åke Edwardson
– Nordmosen af Arnaldur Indriðason

Ælle bælle

…nu er jeg nok nødt til at gå i seng og læse 🙂

.

2 Comments

  • Alice M

    Jeg har i øvrigt selv rigeligt at vælge imellem da fødselsdagen i sidste uge resulterede i mange bøger.

    Udover det har jeg forsøgt mig med at købe krimier i Sverige – det er godt nok MEGET billigt i forhold til i DK. Specielt hvis man køber svenske forfatter på svensk – fx Läckberg’s bog “Tyskungen” til 19 kr i paperback udgaven. Den er endnu ikke udkommet på dansk. Det er da fantastisk.

  • Alice M

    Jeg kan godt vælge for dig:

    Skynd dig igang med Frost og Aske – jeg var film med Inger Wolf’sbog “Sort Sensommer” da den udkom. Venter spændt på at “Frost og Aske” falder i pris, da den jo er fortsættelsen eller nr 2 i serien om man vil. Mon ikke den er skøn`?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *