Det lykkes nu, næsten

Det har været en rigtig god uge på de alle områder (nå, okay jeg havde lige en mavesur torsdag – men det ér glemt).

Den er brugt på at få flere småproblemer/-opgaver ryddet af vejen. Nanna blev vaccineret, jeg fik mit tv-signal tilbage og indkaldelsen til den længe ventede hospitalsundersøgelse dumpede ind i postkassen, hørelsen blev normaliseret, håret klippet og jeg fik købt de sidste kalendergaver til Nanna.

Ikke at forglemme at jeg jo har fået ikke mindre end to gaver i utide. Og til aften fik jeg uventet, men meget velkomment selskab.

Natten er kold og smuk – og mens den rødhårede fik ordnet det hun skulle, fik jeg for 5. gang det samme ønske sendt efter endnu et stjerneskud! Nu det da snart… mon der er det sted, jeg kan ringe hen og rykke for den snarlige opfyldelse af mit ønske? Jeg har jo haft held med så mange andre ting i ugen..! Nå.

Nu er jeg så klar til at lægge i seng – godnat og god weekend!

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *