Den er i virkeligheden ganske dum, hunden

Den er i virkeligheden ganske dum, hunden. Den tager sig aldrig af, om du har ret eller uret, og den er ligeglad med, om du er på vej op eller ned ad livets stige. Den spørger aldrig, om du er rig eller fattig, dum eller klog, ond eller god. Du er dens kammerat. Det er tilstrækkeligt for den, hvad enten det fører til held eller uheld, godt omdømme eller dårligt, hæder eller vanære; den holder i alle tilfælde fast ved dig for at trøste dig, beskytte dig og give sit liv for dig, om det skulle behøves – tåbelige, dumme, sjælløse, vidunderlige hund.

Rigtigt eller forkert. Det er i hvert fald svært, at være i dårligt humør, når man kommer hjem og bliver mødt af en lykkelig og glad Arabella, der er ved at kamme over i ekstase, fordi netop jeg træder ind af døren.

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *