Nye hygiejneregler

Nanna har pt. om bakterier i biologi – og det har medført nye regler for hygiene her i huset. Bl.a. skal låget til toilettet nu være lukket ned inden skyl og tandbørsterne skal koges 😕

Godt så, det kan jeg leve med indtil hun har glemt det igen. Det var regler, der trådte i kraft med det samme, som det ses.

Hun kommer så i tanke om, hvorvidt de overhovedet kan tåle kogende vand…

… min kunne ikke 😕

Set fra den positive side: hun lytter i hvert fald efter i skolen.

.

2 Comments

  • Tina Poulsen

    Det lyder bekendt herhjemme fra 🙂 Jeg fik en længere belæsning om, at toilettet sendte fint vandstøv ud i hele badeværelset, ved skyl. Og at det ikke just var så få bakterier det bredte. Hmmm grim tanke, som jeg aldrig har skænket en tanke før. Omvendt har jeg tit tænkt på om vi kan blive for sterile?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *