Sådan..!

I går ville min vaskemaskine pludselig ikke centrifugere – den fremkom bare med nogle stønnende lyde, hvor den burde ha’ spinnet som en kat.

Den er ikke engang et år gammel, så det er sørme for tidligt at stå af.

Hmmm, den måtte jo nødvendigvis fejlmeldes til rette sted, så jeg brugte det meste af lørdag aften på at finde kvitteringen på den (det lykkedes) og fandt samtidig brugsanvisningen (og mange andre morsomme papirer og billeder som tog min tid).

Det viser sig så, at der inde i maskinen sidder en sikring der slår fra, hvis tøjet i maskinen er tungt og der ikke kan skabes balance inden centrifugeringen. Det var netop et tæppe, jeg havde vasket da den stoppede – så ud med dyret og frem med skruetrækkeren – og bingo, nu virker den igen!

Har man lidt teknisk snilde eller hvad..? 😉

.

One Comment

  • Rikke

    😉 Jeg synes ellers du meget ihærdigt efterlyste handymænd på et tidspunkt, så du må hellere lade være med at prale alt for meget af, at du selv lige kunne fikse sådan en vaskemaskine. Når man kan det, så er der vel ikke noget man ikke selv kan klare, og så behøver de jo ikke stå i kø for at vise deres færdigheder frem 😀
    Men okay, der var nok ikke mange mænd, der havde givet sig til at læse “brugs-forvirringen”, og så kan sådan en maskine jo godt være et mysterie.

    Fortsat god weekend fra skoven 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *