Fredags status

Nogen dage tror jeg virkelig, at jeg gjorde klogest i at følge “oraklets” råd, og sætte mig hårdt på mine hænder eller i det mindste begrænse mig til at bruge notepad og/eller 7-kabale…

I dag var én af dem!

Til gengæld er det fredag. I “Godmorgen P3” tager de pulsen på danskernes fredagshumør på en skala på 0-10. Hvem kan være andet end munter med udsigt til et par fridage – nej vel… mit fredagshumør ligger på en 8’er.

Så god weekend derude 🙂

(havde jeg nu ikke siddet på mine hænder, havde jeg lavet en afstemning her og spurgt til DIT fredagshumør).

.

One Comment

  • Inge - viva italia

    Mit var 10plus….. Jeg havde min korte fredagsvagt d.v.s. weekend kl. 10.00, jeg hentede mine glasting jeg lavede da jeg var på kursus i mandags og selvom det lyder lidt kedeligt var det alligevel en glædelig begivenhed…. jeg fik ny vaskemaskine 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *