Jeg kan skam endnu…

Så kom det altså alligevel… det første garnnøgle på den her blog 😉

På vej hjem fra hospitalet gik jeg forbi “Design værkstedet” og her faldt jeg over et skønt halstørklæde strikket i Noro Silk Garden i lige præcis den farve, der ville klæ’ min nye “ugly”grønne vinterjakke. Desværre havde de ikke præcis den farve modellen var i, men jeg fandt et alternativ som kunne accepteres. Monstro jeg kunne være heldig at finde den anden farve på nettet?

Det er 100 år siden (mindst) jeg sidst har haft et par strikkepinde i hånden – men det glemmer man vist ikke, for jeg kan skam endnu 🙂

.

4 Comments

 • Mette

  Billedet af Lone og aberne er skam et banner der stammer fra hendes egen hjemmeside – så det er helt sikkert til fri afbenyttelse Deborah. Og du har ret det ér en god sag. Vi har også støttet hende i mere end en forstand men det er en lille hemmelighed indtil videre… du ved, det er snart jul og så må man gerne have hemmeligheder 😉

  hehe Gitte – med de ever og den interesse jeg besidder inden for håndarbejde er det måske både første og eneste gang… så du kan roligt læse med herinde fremover uden at frygte våde bukser 😉

 • Gitte

  Uha, der var jeg da vist lige ved at tisse lidt i bukserne af grin…..;-) Nu er du da fuld-blods blogger, når nørkleværket har fundet vej hertil 🙂

 • Deborah

  Jeg skal også igang og se om jeg kan knække koderne til at hækle. Ellers bliver det strik. Nu ser vi. Jeg vil så gerne, men hovedet vil ikke atlid som jeg vil. Håber det er okay, jeg har snuppet billedet med lone og orangerne, så jeg også kan reklamerer for hende? Det er en god sag, og hvor hun fortjener støtte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *