Vaccination

Den har stået på vaccination på jobbet i dag. Meningerne er mange og delte om, hvorvidt det nu er et anliggende firmaet skal blande sig i eller ej (det er selvfølgelig frivilligt) – og også om hvorvidt det nu er nødvendigt for almindelige sunde og raske mennesker.

Jeg har erfaret, at jeg har enormt svært ved at komme mig oven på sådan en influenza og tager derfor mod tilbuddet, når det er der – hvorfor skulle jeg dog blive syg, når jeg kan undgå det?

Jeg havde selvfølgelig konsulteret min læge inden, for alt hvad jeg indtager på den ene eller den anden måde intervenerer med den medicin jeg får. Her var dog ingen større risiko, udover at jeg kunne få en større muskel blødning og derfor fik vaccinationen i underhuden i stedet for i musklen.

.

3 Comments

  • Deborah

    Man skal bare lige huske, at vaccination ikke udelukker, at få influenza. Det minimerer risikoen. Der er mange typer influenza. Jeg får den skam også selv, fordi det for mig som har astma og dårlige lunger gælder om at minimere antallet af infektioner så meget som muligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *