Pluk en høne…

Nanna kom i tanke om den anden aften, at hun da vist var lige så stærk som mig… og jo det er hun da nok og mente derfor sagtens, hun kunne klare at lufte Arabella. Nu er der så gået så meget sport i det, at jeg kun får lov tidligt om morgenen.

Fint nok – det er dejligt at hun gider og jeg er så heller ikke så afhængig af, at styrte hjem fra job, når jeg ved, der bliver taget hånd om tingene herhjemme.

I dag da jeg kom hjem lå dette halsbånd i bryggerset (tilhørte vores afdøde hanhund) og jeg undrer mig lidt over, hvad det er hun har gang i… der er jo ingen grund til at skræmme naboerne ved at lufte vores søde lille vaps i sådan et “motherfucker” halsbånd!

Men hun har måske nogle andre, hun skal sætte sig lidt i respekt overfor. Der er vist noget vi skal ha’ en lille snak om, når hun kommer hjem!

.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *