Ordentlig besked

Det kniber for min pode at forstå og videregive en besked – eller også har hun bare så meget andet i hovedet, der er “vigtigere”.

Som nu til morgen, hvor jeg som lovet står klar, påklædt og med fotoudstyret pakket – for at drage mod Vester Mølle og fotografere til deres ridestævne! Så har hun liiiige glemt at fortælle, at man i år har “vendt programmet om”, så de mindre klasser hun og veninderne skal deltage i først starter fra kl. ca. 14 – jeg havde været i temmelig god tid, hvis jeg havde stået derude kl. 8!

Nå, at være tidligt oppe er ikke noget nyt for mig, og nu kan jeg hygge mig med min morgenkaffe, avisen, Mads og Monopolet, give mig god tid til at bade og få en masse lavet i formiddag – det gør slet ikke noget!

Hav en god lørdag derude!

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *