Kom så Aab…

Nu skal det her jo ikke udvikle sig til en fodbold-blog 😕 og jeg vil næsten love, at dette bliver det sidste ord i denne omgang (med mindre Aab vinder).

Jeg vil nu alligevel se om den her temmelig omtalte fodboldkamp mellem Aab og Manchester United kan gøre mig bare en smule interesseret – om ikke andet kan jeg da surfe og drikke lidt kaffe imens. Nanna synes nu ellers nok at Christiano Ronaldo er værd bruge lidt tid på 😉 og det gør vi så!

Det er vist første gang byen er spændt op til lir: byens statuer er klædt i rødt og hvidt, Limfjordsbroen er pyntet med Dannebrog, busserne kører med flag og chaufførene er iført Aab halstørklæder osv…

Lige dag jeg trykkede udgiv kom MAU foran 1-0 – men mon ikke også en sejr til englænderne er det mest sandsynlige resultat!

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *