Nysgerrigheden blev stillet…

Lidt nysgerrig er man vel altid, så da der på TV2 blev annonceret gratis adgang til match.tv2.dk, skulle jeg da lige ind og kigge, hvem der har en profil på sådan en dating side…

Dét, der faldt mig i øjnene, var at mænd på min alder (45) i langt de fleste tilfælde søger kvinder i alderen 25-35 år!!! (altså da jeg var 25-30, var jeg ved Gud ikke interesseret i så “gamle” mænd…)

Og spørgsmålet er så, hvilken aldersgruppe der søger efter 45 årige kvinder? Er det så mænd på 55-65? Hmmm, jeg tror nu nok, jeg foretrækker en på nogenlunde min egen alder og at møde folk IRL, hvor der ikke på forhånd er taget stilling til alder, højde og drøjde – for det er vel i virkeligheden fuldstændig irrelevant! Eller..?

.

8 Comments

 • Mette

  Nu har jeg aldrig opgivet mine bankoplysninger… så jeg tvivler meget på de kan hente penge noget sted hos mig!

  Men var jeg nu faldet over prinsen på den hvide heste derinde kunne det da også nok ha’ været et par kroner værd 😉

 • lilli

  hej,
  jeg søger en sød, rar dejlig. kærlig.og ærlig røgfri mand, i 70 erne.til fældes glæde og til at forkære hinanden, jeg er 72 år kraftg,80, kg. 158 cm. og passer med mine ønsker til dig.
  send mig et par ord og lad os tales ved,det vil jeg glæde mig til
  hilsen lilli

 • Mette

  Sådan er vi jo heldigvis så forskellige… sikke da også problemer vi kunne få hvis vi faldt for de samme typer alle sammen 😉

 • Deborah

  Nej det er ikke irrelevant for mig! Jeg kan se rigtig meget udfra et foto, og jeg kan også udlukke meget ved højde f.eks. Jeg er slet ikke til små mænd! Og alder der er jeg heller ikke til de meget ældre. Så noget kan man sagtens bruge det til, men lige præcis din første undren, den kan jeg fuldt ud tilslutte mig. Jeg kan fortælle dig, at helt unge fyre i 20’erne er meget interesseret i kvinder på vores alder!!! Så blev du så klog 😉 – så er det jo igen, hvad man selv er der for :-)…..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *