Fredagshumøret…

Mit forhold til disse friweekends – altså weekends hvor poden er hos sin far – giver mig stadig denne triste og modløse følelse – og mit humør når nulpunktet sådan en fredag, inden hun pakker sine ting og går!

Tåbeligt – jeg ved det godt, det er jo kun til på søndag og jeg har da også altid fundet noget godt at fylde i disse weekends, hvilket jeg sikkert også gør denne gang… men ikke desto mindre kan sådan en weekend ikke gå hurtigt nok (sorry, men sådan har jeg det bare).

Hav nu en rigitig god weekend derude – trods alt!

.

7 Comments

 • Gitte

  Uha hvor jeg kender fornemmelsen, men er nu heldigvis kommet til det punkt, hvor jeg glæder mig til mine fri-weekender. Er sikker på at du snart finder glæden ved at have huset for dig selv :o)

  Rigtig god weekend.

 • Jens Larsen

  En heltidsmor i 14 år har også brug for et frirum, det er så nu du skal lære at forkæle dig selv, og alene tænke på din egen fornøjelse i de weekender, hvor du er så heldig at have det hele for dig selv 🙂

  Ting tager tid…Og de tager endnu længere tid hjemme på sofaen 🙂

 • Deborah

  Ja det er nok svært at forstå, når man ikke har prøvet. Men umiddelbart ville man netop synes, at det da må være skønt at have lidt fred og ro. Alt nyt kræver tilvænning, og da især sådan en gammel “vane”. God Weekend!

 • Mette

  Efter at ha’ været mor/kone på heltid i 14 år er det nemmere sagt end gjort – det kræver en del tilvænning pludselig at være single igen, men jeg gør skam hvad jeg kan for at få noget positivt ud af min “nye” situation og mine weekends i “frihed”.

 • Anita

  Jeg må sige, at jeg føler med dig, for jeg husker meget tydeligt den følelse du sidder med ligenu, da jeg selv stod med den.

  God weekend til dig også. Trods alt, ja 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *