Smøl

Jeg har for snart 2 måneder siden sendt ansøgningen om endelig skilsmisse til Nordjyllands Amt – og har den sidste måned forgæves ventet på dokumentet, der skal sætte det sidste punktum for mit ægteskab.

Hvad i alverden kan de dog bruge så lang tid på. Vi er enige om skilsmisse, bodeling, forældremyndighed og samvær, vi har sagt nej til mæling fra både amt og præst…

Jeg har en mistanke om bureaukratisk smøl – slet og ret! Det er saftsuseme irriterende, når man bare gerne vil have det overstået – helt!

.

2 Comments

  • Mette

    Hmmm, det slog mig pludselig når du skriver sådan Jens… jeg har jo sådan set ingen garanti for at min ansøgning er underskrevet og sendt videre af min modpart (han er også et smøl) – og så kan de vel ikke behandle den!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *