MGP

Mor… jeg tror aldrig man bliver for gammel til at se MGP!

Nå okay tænker jeg så, mon det var et vink med en vognstang om, at jeg så er tvangsindlagt til at se det i aften? Det er det nok, og det er også fint med mig. Vi har familie blandt publikum og det nytter jo ikke, at Sofie kommer hjem og fortæller om oplevelsen og vi så ikke har set det, vel! 

Desuden har jeg lovet at optage hele programmet på DVD. Jeg bad Nanna hjælpe mig med at huske det… og den pink “reminder” er da ikke sådan lige til at overse!

Jeg havde forberedt fiskefrikadeller til i aften – mandefaldet har været stort, så hvis der nu skulle komme et regiment soldater forbi omkring ved 18.30 tiden, skal de være velkomne. Der er i hvert fald kartofler og fiskefrikadeller nok!

.

2 Comments

  • Anita

    Det var dælme synd for de unge mennesker, at der måtte aflyses, og havde jeg vidst, at du havde fiskedeller på menuen, så var jeg kommet. De smager garanteret 1000 gange bedre end sur/sød sauce 😉

    Hav en rigtig god aften med MGP. Jeg håber på, at “KJJ” falder i søvn indenfor relativ kort tid efter start 😀

  • Catarina

    Hæ hæ her er alle (heldigvis) for gamle til at se det. Men jeg kan godt overleve, hvis der er fiskefrikadeller på bordet. 🙂

    God bedring til Nanna og så må I to have en rigtig god aften. 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *