Fantasien fejler ikke noget…

Jeg bor helt derude mod vest i byen (så langt ud man kan komme faktisk), hvor gadelygterne aldrig er nået ud og der er mørkt som i en negers *host* allerede kl. 20 på den her tid af året.

Begejstret er jeg ikke, slet ikke – men som hundeejer er jeg er jo nødt til at bevæge mig ud i det. Normalt kan jeg fint gå og tænke på noget andet, men når den rødhårede så stivner, holder vejret, rejser børster og det rumler i hendes brystkasse samtidig med hun stirrer lige ud i luften eller ind mellem træerne – ja, så stritter mine små nakkehår altså. Det kan meget vel være en fugl eller en kat, der har fået hende til at reagere – men for søren – jeg har en livlig fantasi og den løber pokkers hurtigt af med mig!

Jeg tror, det er ved at være tiden, at den rødhårede må have en ordentlig tur om eftermiddagen, og så nøjes med haven om aftenen!

Sig det bare… KYLLING!

.

5 Comments

  • Mette

    Gitte – hvis nogen sagde BØH til hende ville hun skynde sig at gemme sig bag mine ben 😉

    hehe Leif – jeg er ikke så bange for rockere og indvandere i lille Vodskov!
    Men 1. oktober går jagten ind på rådyr og så skal alle bonderøvene i omegnen ud med deres geværer – måske var en skudsikker vest så på sin plads 😉

  • Gitte

    Jeg er overbevist om at den rødhåret nok skal skræmme “buggie-mændene” væk. Det lyder til hun passer rigtig god på dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *