Spøgelsesbillist

Jeg sad helt ude på kanten af bilsædet til morgen… lige som jeg var kommet ned på mortorvejen afbrød trafikradio med en en meddelelse om en spøgelsesbillist i nordgående retning mod Limfjordstunellen – dvs. med kurs direkte mod mig!

Det er mig en gåde, hvordan man kan køre flere kilometer på en motorvej UDEN at opdage at man kører mod færdselsretningen – okay, det her var tidligt lørdag morgen, måske møder man ikke så mange på den tid – men alligevel!

Jeg kom dog på arbejde uden at møde vedkommende!

.

5 Comments

 • Karin - Abildjyden

  For 5 år siden skulle jeg deltage i noget gennem min yngste datters fritids interesser. Husker det var et stævne inde i stor Kbh. jeg skulle kører, og lånte derfor en gps. På turen derover herfra nordvestjylland, ja, da blev jeg uvennner med den allerede ved Vejle kanten, altså på Motorvejs strækningen. Jeg kørte lige ud, den ville have mig til at dreje til venstre, og nej den havde ikke været så venlig at indformere mig om afkørsels nr. Da jeg ikke handlede som den bad mig om ville den have jeg lavede en uvending på motorvejen.
  Jeg ved det er 5 år siden. Jeg har altid kørt efter afkørselsnr., hovedvejs nr. etc.
  Jeg ved ikke hvordan udviklingen har været på gps området, hvis de handler som den jeg lånte, og tilliden er så stor, at de bare gør som den siger, ja, så kan man jo ikke dreje til venstre på en motorvej, logik, du skal da af med en afkørsel, og den er da til højre ikk`?

 • Gitte

  Bliver da helt svedt af at læse det her, godt der ikke skete noget.
  Du har meget ret vedr. GPS, og så tror jeg også generelt folk har for travlt med at tale i mobilen….

 • Catarina

  Det kan godt være du har ret mht. gps’en. Jeg bruger selv GPS hvis jeg er på ukendt land, men jeg bruger da så sandelig også den sunde fornuft, for ellers kan man da ikke kører bil. 😉

 • Mette

  Vi har af og til diskuteret det på jobbet og nogle hævder, at det er fordi folk bruger GPS – de stoler blindt på hvad “Birgitte” siger, og bruger overhovedet ikke deres sunde fornuft.. men jeg ved ikke om den påstand holder!

 • Catarina

  Ja jeg fatter det heller ikke. For et par uger siden, på vej hjem fra arbejde var der vilde opbremsninger på en maget tæt trafikerede Fynsk motorvej og samtidig lyder det i radioen at der er en spøgelsesbilist. Om jeg begriber hvordan det kan lade sig gøre kl. 16 om eftermiddagen. Jeg bremsede faktisk så hårdt op at biled skred og jeg var helt bange for at jeg skulle støde op i den foran kørende bilist. Efter sådan en tur, sidder hjertet altså ret langt oppe i halsen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *