Skal – skal ikke…

Jeg har lidt svært ved at “nosse” mig sammen til at få taget nogle beslutninger, som jeg ved SKAL tages. Beslutninger med konsekvenser ikke bare for mig, men også for andre… én handler om endelig at kapitulere og opgive håbet, men det er jeg bare slet slet ikke parat til – én anden handler om at gribe en chance, mens den er der – men det tør jeg heller ikke, for hvad nu hvis..?

Og så ender jeg med at sidde og stirre ud i luften, og foretage mig absolut intet!!! 

Tag dig dog sammen Fru Bech!

.

7 Comments

 • Mette

  “Kun tåber drømmer om den ene ting de ikke kan få” – sådan har Kong Arthur (Sean Connery) lige sagt til Lady Guinevere i aftenens film “First Knight” – og det er vel i virkeligheden sagen i en nøddeskal!

 • Rikke

  En klog mand sagde engang til mig, at man somme tider er nød til at lukke nogle døre, før man kan få øje på dem der åbner sig et andet sted.
  Men lige nu kender jeg bare alt for godt den der situation, hvor man bare sidder og stirrer ud i luften, uden at få gjort noget som helst.
  Håber vi snart ses, og begge med nye åbne døre.

 • Pia

  Uf, det der med at kapitulere er du ikke alene om Mette, det er lige som om, at hvis man gør det, føles det også lidt som at man selv valgte fra. Og helt ærligt, kapitulerer man er det bare ofte fordi man til sidst er nødt til at erkende at man ér dømt ude, har trukket nitten og ligger fucking ned hele tiden.

  Øv altså, jeg troede lige som at jeg var den eneste der har trukket nitteloddet:(

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *